image/svg+xml
image/svg+xml

2209-A

2021 / 2.Dönem Çağrısı Destek Hakkı Kazananların Listesi

S. No
PROJE ADI YÜRÜTÜCÜ PROJE BİRİMİ DANIŞMAN
S. No
PROJE ADI YÜRÜTÜCÜ PROJE BİRİMİ DANIŞMAN
1 Bartın'Da Kır-Kent Bağlamında Zihinsel Engelli Bireyi Olan Ailelerin Yaşadığı Güvenlik Kaygılarına İlişkin Sorunlar Ve Çözüm Önerileri Aybike Ülkeroğlu Edebiyat Fakültesi Doç. Dr. Birgül Koçak Oksev 68 Konuşma Kampı: Fen Bilgisi İle Entegre Edilmiş Oyun Temelli İngilizce Eğitimi Abdullah Koç Eğitim Fakültesi Arş. Gör. Betül Çimenli
2 Kesirli İntegraller İçeren Genelleştirilmiş Hermite-Hadamard Tipli Eşitsizlikle İclal Işılgan Fen Fakültesi Doç. Dr. Samet Erden 69 ?Nasreddin Hoca Zaman Yolcusu? Çizgi Filminde Değerler Eğitimi Adnan Sevmezler İslami İlimler Fakültesi Doç. Dr.  Kamil Çoştu
3 Celtis Australis L. Bitkisinin İnsan Over Kanseri Hücre Hattı A-2780 Üzerine Sitotoksik Ve Genotoksik Etkisinin Araştırılması Gülsüm Nur Fidan  Fen Fakültesi Doç. Dr. Yavuz Erden 70 Tr81 Bölgesi (Bartın-Zonguldak-Karabük) İçin İhracat Esnekliklerinin Hesaplanması Mustafa Sivil İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi  Devran Şanlı
4 Modifiye Edilmiş Kompozit Auxetic Yapının Mekanik Ve Darbe Davranışının Deneysel Olarak İncelenmesi Gamze Sakaoğlu Mühendislik, Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Farshıd Khosravı 71 Güzelcehisar Kıyı Vejetasyonunu Oluşturan Türlerin Teşhisi Ve Herbaryuma Kazandırılması. Yasemin Aydoğdu Bartın Orman Fakültesi Prof. Dr.  Zafer Kaya
5 Dihidrofolat Redüktaz (Dhfr) Enziminin Rekombinant Üretimi Ve Endemik Bitki Ekstrelerinin İnhibisyon Potansiyelinin Araştırılması Özge Taşkın Fen Fakültesi Doç. Dr. Dursun Kısa 72 Hemşirelik Temel İlke Ve Uygulamaları Dersinde, Kaçış Odası Oyunu İle Öğrenme Deniz Daşlı Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Feyzan Garip
6 Bartın'Da Zihinsel Engelli Ve Otizmli Çocuğu Olan Ailelerin Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezlerine Yönelik Görüşlerinin Belirlenmesi: Merkezlerin Çeşitli Boyutlarıyla Yeterliliğine İlişkin Bir Değerlendirme Aracı İçin Ön Çalışma Kardelen Bülbül Edebiyat Fakültesi Doç. Dr. Birgül Koçak Oksev 73 Çekirdekten Yetiştir İlknur Aydın Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Bekir Güler
7 Vitrifiye (Klozet, Lavabo Vb.) Üretiminde Kullanılan Malzemelerin Görüntü İşleme Yöntemi İle Kalitesinin Belirlenmesi Batuhan Aksoy Mühendislik, Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi  Ersin Alaybeyoğlu 74 Üniversite Öğrencilerinden Takım Sporu Ve Bireysel Sporla İlgilenenlerin Kişilik Ve Sosyal Gelişimlerinin Karşılaştırılması İncelenmesi Ayşenur Aksu Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi  Murat Çelebi
8 Stratejik Yönetimde Kaynak Ve Pozisyon Temelli Yaklaşımlar: Bist 100 Şirketleri Üzerinde Bir İnceleme Esma Nur Develi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi  Prof. Dr. Şaban Esen 75 Kavak Talaşı Ve Çam Kozalak Talaşı Karışımından Üretilen Peletlerin Fiziksel-Mekanik Özelliklerinin Ve Optimum Üretim Koşullarının Belirlenmesi Mert Türk Bartın Orman Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi  Saadettin Murat Onat
9 Bir Flavon Olan Norwogoni İnsan Yumurtalık Kanseri Hücreleri Üzerine Sitotoksik Etkiye Sahip Midir? Seda Nur Erciyes Fen Fakültesi Arş. Gör.  Ahmet Karakuş 76 Sma Hastalarına Yönelik Sosyal Farkındalık Sağlamak Amacıyla Mobil Uygulama Geliştirilmesi Serdarcan Tazegül İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Doç. Dr. Ümmühan Avcı
10 İlkokul 4. Sınıf Fen Bilimleri Dersinde Etkinlik Temelli Öğretimin Öğrencilerin Bilimsel Süreç Becerileri Üzerine Etkisinin İncelenmesi Gesem Uras Eğitim Fakültesi   77 Türkiye?De Reel Döviz Kurunun İhracat Üzerine Etkileri Mustafa Erman İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi  Arş. Gör. Dr Mustafa Emir Yücel
11 Maskeni Tak, Elini Yıka, Covıd-19 Olma Hazal Koz Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Aylin Kurt 78 Açık Ve Yeşil Alanlarda Doğal Bitki Türlerinin Kullanılması: Bartın-Balamba Tabiat Parkı Örneği Canan Tanşu Bartın Meslek Yüksekokulu Doç. Dr.  Deniz Çelik
12 Sınav Öncesi Uygulanan Nefes Ve Gevşeme Egzersizlerinin Öğrencilerin Kaygı Düzeyine Etkisi Emına Rashıdova Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Feyzan Garip 79 Stem Gelsin Köyler Bilimle Şenlensin Fatma Zehra Kınasakal  Eğitim Fakültesi Arş. Gör.  Fatih Taş
13 Evcil Hayvanlar İçin Akıllı Ve Ergonomik Protez Bacak Tasarımı Ahmet Jumamuradov Mühendislik, Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi  Doç. Dr. Abid Ustaoğlu 80 Katı Atık Yönetiminin Akıllı Kent Oluşumunda Değerlendirilmesi: Bartın Kenti Örneği Ramazan Şahin Ulus Meslek Yüksekokulu  Öğr. Gör. Nurçin Seymen Aksu
14 Algılanan Engellerin, E-Scooterlara Karşı Oluşan Yenilik Direnci Üzerindeki Etkileri Sümeyye Sarıkaya Mühendislik, Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi Arş. Gör.  Rukiye Gizem Öztaş Karlı 81 Lise Öğrencileri Küresel İklim Değişimi Farkındalığı; Bartın İli Örneği Mehmet Şahin Bartın Orman Fakültesi Prof. Dr. Birsen Durkaya
15 Yabani Kirazın (Prunus Avium L.) Farklı Populasyonlarına Ait Tohumların Çimlenme Engellerinin Giderilmesi Ve Çimlenme Parametrelerinin İyileştirilmesinde Etkili Mikroorganizmaların Etkilerinin Değerlendirilmesi Emre Mert Üstünyer Bartın Orman Fakültesi Prof. Dr. Halil Barış Özel 82 Pandemi Sürecinde Uzaktan Eğitim Dersleri Alan Görme Veya İşitme Yetersizliği Olan Üniversite Öğrencilerinin Yaşadığı Deneyimler Azime Kerter Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Özge Çulhaoğlu
16 Amonyak-Boranın Katalitik Hidroliz Tepkimesi İçin Zıf-8 Dekore Fe-Moox Nanoparçacıklarının Sentezi, Tanımlanması Ve Katalitik Performanslarının İncelenmesi Can Yılmaz Bartın Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yurderi, Hüseyin Ali Yıldırım 83 Kadınlar Aromatik Bitki Yetiştiriciliği İle Ekonomilerine Katkı Sağlıyor Sevinç Sever Bartın Orman Fakültesi Doç. Dr. Ersin Güngör
17 Hemşirelik Öğrencilerine Verilen Dijital Dünyaya Yönelik Farkındalık Eğitimin Dijital Okuryazarlık, Dijital Bağımlılık Ve Siber Zorbalık Düzeylerine Etkisinin İncelenmesi: Farkında Olalım Farkındalık Yaratalım Sude Uçman Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör.  Ebru Cirban Ekrem 84 İha(Drone) İle Biyokütle Ve Karbon Stok Durumu Hesabı Sevgi Çiftci Bartın Orman Fakültesi  Arş. Gör.  Asiye Karaevli
18 Nesnelerin İnterneti İle Giyilebilir Teknolojilerin Avantaj Ve Dezavantajları: Öğrencilerin Farkındalıkları Üzerine Bir Çalışma Muhammet Mustafa Çavdar  İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Doç. Dr. Fatma Sönmez Çakır 85 Üniversite Gençliğinde Aşı Kararsızlığı: Bartın Üniversitesi Örneği Sanem Eyidoğan Edebiyat Fakültesi Doç. Dr.  Berna Fildiş
19 Orman Envanter Verileri Kullanılarak Allometrik Biyokütle Hesabı Yusuf Önder Bartın Orman Fakültesi Prof. Dr. Birsen Durkaya 86 Güneş Enerjili Duman Sensörü Sibel Şimşek Mühendislik, Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi Arş. Gör. Dr.  Emre Altaş
20 Farklı Biyolojik Yöntemlerle Gümüş Nanopartiküllerinin Sentezi, Karakterizasyonu Ve Biyolojik Aktivitelerinin Karşılaştırılması Ümmühan Ateş Fen Fakültesi Doç. Dr.  Hasan Ufuk Çelebioğlu 87 Bilgisayar Tabanlı Wisconsin Kart Eşleme Testinin Sağlıklı Yetişkin Normlarının Çıkarılması Züleyha Damla Güler Edebiyat Fakültesi Öğr. Gör. Samet Çelik
21 Okul Bahçesinde Neler Oluyor? Meryem Kayış Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi  Fatıma Betül Demir 88 Ortaokul Öğrencilerinin Matematik Kaygısının Giderilmesine Yönelik Öğretmen, Öğrenci Ve Veli Görüşlerinin İncelenmesi Kadir Deniz Eğitim Fakültesi Doç. Dr. Neslihan Usta
22 Sentinel-1 (Sentetik Açıklı Radar) Ve Sentinel-2 Optik Uydu Görüntüleri Kombinasyonundan Yararlanılarak Ulus (Bartın) Sınırlarında Bulunan Ağaçlandırma Alanındaki Sahil Çamı (Pinus Pinaster Ait.) Türünün Toprak Üstü Biyokütle Miktarının Aziz Demiralay Ulus Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör.  Eren Gürsoy Özdemir 89 Yatırımcıların Risk İştahları Ve Hisse Senedi Getirileri Arasındaki İlişki Çağatay Sinoplu İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Arş. Gör. Ferhat Demirci
23 Stem Dolabı Derya Eryiğit Eğitim Fakültesi Arş. Gör.  Fatih Taş 90 Bazı Yapraklı Ağaç Türlerinde Kabuk Pürüzlülüğünün Gövdeden Akışa Etkilerinin Araştırılması Zehra İnan Bartın Orman Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Şensoy
24 Termo Elektrik Güç Jeneratörü Kullanılarak Yüksek Dereceli Fırınlar İçin Enerji Üretimi Yasin Aslantaş Mühendislik, Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi  Ersin Alaybeyoğlu 91 Bölmeden Çıkarmada Operatörlerde Meydana Gelen Stres Ve Zihinsel Yorgunluğun Değerlendirilmesi Ahmet Can Ferhat Bartın Orman Fakültesi Doç. Dr. Tuğrul Varol
25 Okul Öncesi Çocukların Ebeveynleri Otizm Spektrum Bozukluğunun Farkındalar Mı? Ebru Nur Vural Eğitim Fakültesi Doç. Dr. Burçin Gökkurt Özdemir 92 Bartın Üniversitesi Kampüs (Kutlubey) Alanı Florası Ve Bitkilerde Qr Kod Kullanımı Ali Berke Çankaya Bartın Orman Fakültesi Arş. Gör. Esra Pulat
26 Numiconla Matematik Yapmayı Daha Çok Seviyorum, Sen De Var Mısın? Öykü Bulut Eğitim Fakültesi Doç. Dr. Neslihan Usta 93 Ağaç Kök Yıllık Halkaları Kullanılarak Toprak Erozyonu Ölçümü Ve Heyelanların Tarihlendirilmesi Kadir Can Güleç Bartın Orman Fakültesi  Prof. Dr. Barbaros Yaman
27 Para Taekwondo Sporcularında Pliometrik Antrenmanların Sürat,Çeviklik Ve Reaksiyona Etkisi Semanur Çıvak Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Çelebi 94 Liselerde Dil Ve Kültürün Birleşimi Gülseren Kula Eğitim Fakültesi  Öğr. Gör. Gamze Ar
28 Bartın Üniversitesi Öğrencilerinin Mülteci Algısı Sevgi Kızıltaş İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi  Arş. Gör. Dr. Leyla Çiftçi 95 Fe2O3 Ve Cuo Nanopartiküllerine Ait Farklı Konsantrasyonların 2+0 Yaşlı Doğu Kayını (Fagus Orientalis Lipsky.) Fidanlarının Bazı Fizyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi Yasin Gül Bartın Orman Fakültesi  Prof. Dr.  Halil Barış Özel
29 Mühendislik Uygulamalarında Ümit Vaatedici Bir Malzeme Olarak Kullanılan Niti Şekil Hafızalı Alaşımlara Kriyojenik Isıl
İşlem Uygulanarak Kuru Kayma Aşınma Davranışları Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Abdulhalim Pektane Mühendislik, Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi  Arş. Gör. Dr. Emre Altaş 96 Geogebra Ar Uygulaması İle Geometride Arttırılmış Gerçeklik Etkinlikleri Melike Serbes Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi  Rüveyda Karaman Dündar
30 Epidermal Büyüme Faktörü Reseptörü (Egfr)?Nin Rekombinant Olarak Üretilmesi, Saflaştırılması Ve İhbibisyon Çalışmasının Gerçekleştirilmesi Fatma Nur Öker Fen Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Rizvan İmamoğlu 97 Hesperidin, P53 Mutasyonlu İnsan Kolon Kanseri Hücre Serisinde İlaç Direncini Önlemede Rol Üstlenebilir Mi? Aida Arslan Fen Fakültesi  Doç. Dr. Yavuz Erden
31 Bartın İlindeki Orman Depolarında Böcek Zararının Ekonomik Kayıpları Zeynep Güleryüz Bartın Orman Fakültesi Arş. Gör.  Yağmur Yeşilbaş Keleş 98 Üniversite Öğrencilerinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine Yönelik Bilinç Düzeyleri Üzerine Karşılaştırmalı Bir Analiz Dilara Filiz İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Arş. Gör.  Erdi Topçuoğlu
32 Atasözleri Havuzu (Türk Atasözlerinin ?Erdemler? Temasına Göre Tasnifi) Büşra Arabacı Eğitim Fakültesi  Doç. Dr. Sedat Balyemez 99 Kronik Boyun Ağrısı Olan Üniversite Öğrencilerinde, Akıllı Telefon Kullanma Sıklığı, İleri Baş Postürü Ve Postüral Kontrol Arasındaki İlişki Alperen Aydın Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Betül Erbay
33 Kavak Talaşı Ve Fındık Kabuğu Tozu Karışımlarından Üretilen Peletlerin Kalite Özelliklerinin Ve Optimum Üretim Koşullarının Belirlenmesi Yavuz Selim Gündüz Bartın Orman Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Saadettin Murat Onat 100 Hemşirelerin İzolasyon Ve Standard Önlemlere Uyumlarının İyileştirilmesi: Bir Eğitim Müdahalesi Samet Günan Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Aylin Kurt
34 Covid-19 Pandemi Şartlarının Toplumun Orman Kaynaklarına Bakış Açısına Etkisi (Bartın İli Örneği) Mustafa Çelik Bartın Orman Fakültesi Doç. Dr. Gökçe Gençay 101 Küre Dağları Milli Parkı (Kdmp) Bartın Bölümü Tampon Bölgesi İçerisinde Sosyal Baskılı Alanların Tespiti Necati Kara Bartın Orman Fakültesi  Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kaptan
35 Geniş Yapraklı Ağaçlarda Bazı Yağmur Karakteristikleri İle Orman Altı Yağış Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi Betül Özer Bartın Orman Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Şensoy 102 Covid-19 Pandemisinde Özel Gereksinimli Çocuğa Sahip Ailelerin Sosyal Destekler İle İlgili Görüş Ve Önerilerinin İncelenmesi Hamza Taha Erdoğan Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör.  Deniz Ayşegül Söğüt
36 Yulafın Macar Fiği Ve Yem Bezelyesi İle Farklı Karışım Oranlarında Silaj Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Melike Ustabaş Bartın Meslek Yüksekokulu Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi 103 Umuda Sen De Kanat Çırp: Kelebekler Vadisi Tuğba Yanatma Bartın Orman Fakültesi Doç. Dr. Ersin Güngör
37 Özel Gereksinimli Bireyler İçin Görüntü İşleme Ve Göz Takip Teknolojisi Tabanlı İletişim Sistemi Mücahit Erkan Oygun Fen Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Berk Üstün 104 Covıd-19 Salgın Sürecinde Üniversite Öğrencileri Üzerindeki Psikolojik Şiddet Eğiliminin Çeşitli Boyutlardan İncelenmesi Dilan Ziyanak Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Bekir Güler
38 Fdm Eklemeli İmalat Yöntemi İle Üretilen Numuneye Uygulanan İkincil İşlemlerin Malzemenin Mekanik Özelliklerine Etkisi Özlem Demircioğlu Mühendislik, Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi Arş. Gör. Dr. Emre Altaş 105 E-Sporcularda Fiziksel Aktivite Seviyesinin, Kas-İskelet Sistemi Ve Sağlıkla İlişkili Diğer Problemlerin Belirlenmesi Adem Yankaç Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör.  Şeyma Nur Önal
39 Hemşirelik Öğrencilerinde Etkileşimli Video Eğitiminin Kesici Delici Alet Yaralanmalarını Önlemeye Etkisi Esra Dişli Sağlık Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Necmiye Çömlekçi 106 Tasarım Düşüncesi Odaklı Steam Etkinlikleri Yağmur Ulutaş Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi  Rüveyda Karaman Dündar
40 Bartın İli Kum Zambağı (Pancratiummaritimum L.) Populasyonunun Belirlenmesi Oya Artar Bartın Meslek Yüksekokulu  Dr. Öğr. Üyesi Cevdet Gümüş 107 İzmir, Bayındır Ve Gaziemir Orman İşletmelerinde Verimlilik Ve İktisadilik Analizi Buğrahan Kurt Bartın Orman Fakültesi Prof. Dr. İsmet Daşdemir
41 Gestasyonel Diyabete Yönelik Verilen Eğitimin Gebelerin Oral Glukoz Tolerans Testine Ve Diyabete Yönelik Tutumlarına
Etkisi
İlayda Yıldırım Sağlık Bilimleri Fakültesi  Arş. Gör. Ebru Bulut 108 Borsa İstanbul Kurumsal Yönetim Endeksindeki Şirketler İle Bist 100 Endeksindeki Şirketlerin Halka Açıklık Oranları Üzerine Bir İnceleme Melike Altınnur İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Şaban Esen
42 Tıbbi Uygulama Hataları; Hemşirelik Öğrencilerine Yönelik Eğitimlerin Etkinliğinin Değerlendirilmesi Hatice Şahin Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Eda Kes 109 Mikrodalga Destekli Gümüş Nanopartiküllerinin Yeşil Sentezi Ve Antimikrobiyal Aktivitesinin Araştırılması Zeynep Yıldız Fen Fakültesi  Doç. Dr. Recep Taş
43 Covid-19 Salgınının Zonguldak-Karabük-Bartın İlleri (Tr 81 Bölgesi) Turizm İşletmelerine Olan Etkisinin Ortaya Konulması Buğra Alperen Özdemir İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Arş. Gör. Ahmet Aslan 110 Kentsel Hizmet Sunumunda Akıllı Kentten Beklentiler, Kuşaklararası Bir Karşılaştırma: Bartın Örneği Kübra Günsel İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi  Salih Çiftçi
44 Seksenli Yıllardan Günümüze Değişen Öğrenci Argosu Şeyma Ebru Koca Edebiyat Fakültesi Doç. Dr.  Sevda Kaman 111 Hangimiz Öğretmenimiziz? Yaren Alakuş Eğitim Fakültesi Arş. Gör.  Fatih Taş
45 Matematik Öğretmenlerinin Gözünden 21. Yüzyıl Öğretmen Adaylarının Kavram Yanılgılarının Giderilmesine İlişkin Farklı Tekniklerle Tasarladıkları Ders Planları Muhammed Küçükokka Eğitim Fakültesi Doç. Dr.  Burçin Gökkurt Özdemir 112 Kurtuluş Savaşı'Nda Kullanılan Takanın Kültürel Miras Turizmindeki Yeri Oğuzhan Acınal Bartın Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi  Serhat Yozcu
46 Farklı Konsantrasyonlarda Uygulanan Çinko Oksit (Zno) Nanopartiküllerinin Doğu Kayını (Fagus Orientalis Lipsky.) Tohumlarının Çimlenme Yüzdesi Ve Çimlenme Hızı Üzerine Etkileri Oğuzhan Adıyaman Bartın Orman Fakültesi Prof. Dr. Halil Barış Özel 113 Bartın Üniversitesinde Farklı Fakültelerde Öğrenim Gören Öğrencilerin Duygusal Öz Yeterlilik Ve Grup Uyumlarının Karşılaştırılması Metin Mert Bıyıklıoğlu Fen Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Çelebi
47 Türkiye?De Akıllı Lojistik Teknolojilerinin Kullanımı, İnsan Kaynağına Etkisi Ve Çalışanların Akıllı Lojistik Teknolojilerine Bakış Açısı Mahinur Çakan İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Emine Genç 114 Üniversite Öğrencilerinin Sabah Kahvaltısı Yapmadığı Zamanlarda Oluşan Akademik Kontrol Odaklarının İncelenmesi Selim Sefa Özdemir Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Çelebi
48 : Sigara Kullanan Ve Kullanmayan Üniversite Öğrencilerinin Akademik Başarı Ve Fiziksel Aktiviteye Karşı Tutumlarının İncelenmesi. Ramazan Kayıkçı Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Çelebi 115 Geleceğin Sporu Mölkky İle İleri Yaşlı Bireylerde Fiziksel Aktivite'Yi Arttırmada Ve Alzheimer'I Önlemede Alternatif Yöntemler Abdürrezzak Simra Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Çelebi
49 Üniversite Öğrencilerinin Ortak Kullanım Alanı Olan Kütüphanenin Kültür Etkileşim Aracı Olarak Kullanılması Erkan Eyridağ Edebiyat Fakültesi Doç. Dr. Haluk Öner 116 Bolu-Abant Gölü Tabiat Parkının Rekreasyonel Kullanım Yönetim Stratejisinin Belirlenmesi Beyza Türkel Bartın Orman Fakültesi Prof. Dr. İsmet Daşdemir
50 Vanilinin Lacticaseibacillus Rhamnosus Gg Sekretomu Üzerine Etkilerinin Proteomik Yöntem İle Araştırılması Özlem Deniz Çulcu Fen Fakültesi Doç. Dr.  Hasan Ufuk Çelebioğlu 117 Yaşlı Bireylerde Kronik Hastalık Düzeyinin İkili Görev Performansı Üzerine Etkisi Serkan Özdemir Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Gizem Mermerkaya
51 Bartın Sökü Yaban Hayatı Geliştirme Sahasında Bulunan Kuş Türlerinin Belirlenmesi İlkan Kalkan Bartın Orman Fakültesi Doç. Dr. Nuri Kaan Özkazanç 118 Bazı Etkili Mikroorganizmaların Doğu Ladini (Picea Orientalis (L.) Link) Populasyonlarına Ait Tohumların Çimlenme Engeli Ve Çimlenme Parametreleri Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi. Yaren Arslan Bartın Orman Fakültesi Prof. Dr. Halil Barış Özel
52 Defne Yaprağı Üretiminde Odunsu Doku Kaynaklı Karbon Kayıplarının Belirlenmesi Çağla Sedef Ucar Bartın Orman Fakültesi  Prof. Dr. Ali Durkaya 119 Farklı Familyalara Ait Bitki Türlerinin Arbusküler Mikorizal Simbiyotik İlişkilerinin Araştırılması Zekeriya Yavaşcı Bartın Orman Fakültesi Doç. Dr.  Şahin Palta
53 Kırsal Alanda Küçük Meta Üretimi Ve Kırsal Yaşam (Bartın Köyleri Örneği) Hacernur Yıldız Edebiyat Fakültesi Doç. Dr. Fethi Nas 120 Ulus (Bartın) Yöresindeki Sahil Çamı Ve Karaçam Ağaçlandırmalarının Karbon Birikimi Açısından Değerlendirilmesi Onur Kocabıyık Ulus Meslek Yüksekokulu Doç. Dr. Şükrü Teoman Güner
54 Dijital Oyun Bağımlılığı Ve Gerçeklik Algısı Üzerine Nitel Bir Çalışma Heval Çiftçi Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Emel Genç 121 Motorlu Testere Operatörlerinin Maruz Kaldığı El Kol Titreşimlerin İşçi Sağlığı Açısından İncelenmesi Zekiye Karakeçi Bartın Orman Fakültesi Arş. Gör. Dr. Tuna Emir
55 Kalıcı Kirpik Şekillendirme Uygulamasının Duyusal Analiz Yöntemi İle Değerlendirilmesi Olcay Erdoğan Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi  Ömür Uçar 122 Erkek Hemşirelik Öğrencilerinin Testis Kanseri Bilgileri, Farkındalıkları Ve Kendi Kendine Testis Muayenesi Akran Eğitiminin Etkinliği Abdulhamit Cengiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Doç. Dr. Ayfer Bayındır Çevik
56 Kobi'Lerde Pazarlama Ve Satış Süreçlerinin Dijitalleşmesine Yönelik Bir Eylem Araştırması Şevval Kılıç İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Said Köse 123 Mespilus Germanica Bitkisinin Meyve Ve Yaprakları İnsan Meme Kanseri (Mcf-7) Hücreleri Üzerinde Sitotoksik Etkiye Sahip Midir? Umutcan Yıldırım Fen Fakültesi Arş. Gör.  Ahmet Karakuş
57 Ondalık Gösterim Konusunun Okul Dışı Öğrenme Ortamı İle Desteklenmesiyle Yapılan Uygulamanın Ortaokul Öğrencilerinin Matematik Başarılarına Etkisinin İncelenmesi Ve Uygulamaya İlişkin Öğrenci Görüşleri: Kermes Örneği Sevdenur Gürçay Eğitim Fakültesi Doç. Dr. Neslihan Usta 124 Üniversite Öğrencilerinde Spor Yaparken Sakatlanma Korkusu Durumundaki Kaygı Düzeylerinin İncelenmesi Sena Uzun Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Çelebi
58 Arbusküler Mikorizal Fungus Aşılamasının Lavanta (Lavandula Sp.) Bitkisinin Toprak Altı Ve Toprak Üstü Biyomasına Etkilerinin Araştırılması Ömer Faruk Karaman  Bartın Orman Fakültesi Doç. Dr.  Şahin Palta 125 Kosgeb Desteklerinin Tr81 Bölgesinde İşletmelerin Karlılıklarına Etkisi: Panel Zaman Serisi Analizi Burak Aşgın İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Arş. Gör. Dr. Mehmet Akif Peçe
59 Ergenlik Dönemindeki Bireylerin Rekreasyon Faaliyetleri İle Mutluluk, Konsantrasyon Ve Dikkat Düzeylerinin İncelenmesi. Nur Sema Çomran Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi  Murat Çelebi 126 Üniversite Öğrencilerinin 8 Haftalık Dart Oyunun Odaklanma, Konsantrasyon Ve Dikkat Düzeyi Özellikleri Üzerinde Etkilerinin Araştırılması Murat Aydın Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Çelebi
60 Mikrokristalin Selülozdan Hazırlanan Selüloz Nanokristallerle Güçlendirilmiş Epoksi Kompozitlerin Hazırlanması Ve Karakterizasyonu Kerim Aydın Bartın Orman Fakültesi Prof. Dr. Deniz Aydemir 127 Fiziksel Aktivitelerin Uyku Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi Ahmet Turğut Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Çelebi
61 Farkındayım Gökçe Gökdere Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Bekir Güler 128 Covid-19 Pandemisinin Üniversite Öğrencilerinin İş, Gelir Ve Yaşam Koşulları Beklentileri Üzerine Etkisi Cansu Kızıltaş İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi  Arş. Gör. Dr Mustafa Emir Yücel
62 Kapsayıcı Elektronik Dergi Geliştirilmesine Konu Olan Bartın Bitkileri Ve Yemek Kültürü Elif Ceyda Sevgen İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Doç. Dr. Ümmühan Avcı 129 Öğretmen Adaylarının Zekâ Türleri Ve Alan Tercihleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi Ayşe Nida Çot Eğitim Fakültesi Arş. Gör.  Fatih Taş
63 Odun Hammaddesi İşleme Artıkları Kaynaklı Karbon Kayıplarının Belirlenmesi Cumhur Eren Bilal Bartın Orman Fakültesi  Prof. Dr. Ali Durkaya 130 Tıbbi Bitki Ekstrelerinin Antiprotozoal Etkisinin Ve Dhfr (Dihidrofolat Redüktaz) Enzimi Üzerine İnhibitör Potansiyelinin Araştırılması Javid Guluyev Fen Fakültesi Doç. Dr. Dursun Kısa
64 Üniversitede Hentbol Dersi Alan Bireylerin İp Atlamanın Dikey Sıçrama Üzerindeki Etkisi Cansu Santırcıoğlu Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi  Murat Çelebi 131 Uluslararası Matematik Öğretmeni Adaylarının Kültürlerarası Deneyimlerinin İncelenmesi Gultach Bazarova Eğitim Fakültesi Arş. Gör.  Fatih Taş
65 Atık Yönetimine İlişkin Ulusal Ve Uluslararası Hukuki Çerçevenin Araştırılması Ve Bartın Üniversitesi Öğrencileri Ölçeğinde Farkındalık Oluşturulması Projesi Damla Adıyaman İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Beyza Özturanlı Şanda 132 Kütüphanede Çalışan Otonom Mobil Robot Rehberi (Prototip) Allanur Sahedov Mühendislik, Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Farshıd Khosravı
66 Hemşirelik Öğrencilerinde Stres Topu Kullanımının Sınav Kaygısı Ve Başarısına Etkisi Merve Öztürk Sağlık Bilimleri Fakültesi Arş. Gör.  Özge Uçar 133 İslâm Hukuku Açısından Ana-Baba Cinayetlerinin Değerlendirilmesi Kübra Temiz İslami İlimler Fakültesi  Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ergün
67 Kavram Karikatürleri Destekli 5E Modeli İle Matematik Öğrenmeye Var Mısın! Beyza Turan Eğitim Fakültesi Doç. Dr. Neslihan Usta