image/svg+xml

TÜBİTAK 2209 Projeleri 2022 Yılı Başvuruları Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Değerli Öğrencileri ve Sayın Danışman - Öğretim Elemanları için PTO Genel Koordinatörlüğü TÜBİTAK Projeleri Birim Sorumlusu Sayın Dr. Öğretim Üyesi Bekir GÜLER tarafından 30.05.2022 tarihinde saat 13:00'da "TÜBİTAK 2209 Projeleri 2022 Yılı Başvuruları Bilgilendirme Semineri" düzenlenmiştir. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN ve Sayın Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet ZAHMAKIRAN'ın da katılımları ve değerli katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte, 'programın kapsamı, destek miktarı ve süresi, önemli tarihler, başvuru koşulları, projelerin öğrencilerimize ve üniversitemize olan katkıları' gibi konularda bilgiler verildi. Sunum içeriğine Youtube'tan ulaşabilirisniz.